Non Stop Konsertteja

The Luolakoiran konsertista voi nauttia päivät sekä yöt pääksytysten Lossanmäessä. Vieläpä ilmaiseksi. Tämä riemukas haukku kantautuu kauempanakin asuvaisten ratoksi.

Kun haluaa kuunnella musiikkia, voi avata radion tai vaihtoehtoisesti voi avata parvekkeen oven, niin mestarimuusikko tietää oven narahduksesta, että nyt pitää ruveta hommiin.

Mahtaako tämä virtuoosi esiintyä Elolysteillä rock-torilla? Mene ja tiedä. Siksi menin ja nyt tiedän. Hänen manageriltaan sain kuulla, että The Luolakoira esiintyy vain Lossanmäessä. Kiertueelle hän lähtee vasta kun koittaa ketunmetsästysaika. Jossain vaiheessa The Luolakoira mahdollisesti julkaisee oman demon Juu-tuubissa.

Luolakoira Raffe on eri maata. Raffe asustaa Heiluntiellä Parkinmäessä. Raffe ei pidä itsestään turhaa meteliä. Hän on ennemminkin seurapiirikoira, joka valloittaa kaikkien sydämet rauhallisuudellaan. Raffen läsnäolo alentaa jopa verenpainetta.

The Luolakoira konsettikiertueella maakunnassa. Taustabändinä musisoi The Exitus.

The Luolakoira on siirtynyt muistojen kalmistoon.

The Luolakoiran kaikki keskiyön konsertit on peruttu. Artistille saapui noutaja. The Luolakoira heitti veivinsä eräänä toukokuisena aamuna niin kauas, ettei sitä itsekään enää löytänyt.

Pikkulintujen lämmittelybändit jatkavat esiintymistä päivät pääskytysten.

Glamour rock bändi The Eläinkerjuu soittaa The Luolakoiran muistokonsertissa Teuvan Nuorisoseuralla. Konsertin tuotto lahjoitetaan koti-ikäväisten eläinten suojeluyhdistykselle.

Scroll to Top